Az utóbbi időkben megszaporodtak bizonyos hírek a médiában. Természetesen a hírek magukkal vonzzák a kommentárokat is. Boldog-boldogtalan nyilatkozik saját vérmérséklete és nézetei szerint.

Nekem viszont elegem van! Nem tűröm tovább, hogy egy törpe minoritás élősködjön az emberek igazságérzetével szemben. Mindenféle jöttment indokkal védik a dolgokat, ezzel leplezve saját tehetetlenségüket is.

Szerintem nem tarthatja kézben egy jól behatárolható kisebbség a többiek normális hétköznapjait. Szorgos munkával mindent megtettek, hogy mára senki se tartsa őket tiszteletben. És ez mindaddig így is marad, amíg a törvények mellettük állnak.

Fel kell lépni az igazságtalanságok ellen! Össze kell fogni, hogy mindenki betartsa az előírásokat, ne legyen kivételezett helyzetben egy csoport se. Tiszta viszonyokat kell teremteni, hogy a jövőnket ne lehessen aljas módon besározni!

 

 

 




És akkor újra kedvelni fogom a parkolóőröket! :-)

Szerző: nyomasek_bobo  2009.03.15. 14:33 Szólj hozzá!

Címkék: jövő igazság kisebbség

A bejegyzés trackback címe:

https://bobo.blog.hu/api/trackback/id/tr171003507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása