Gondolom sokan emlékeznek még arra, mikor az index lecserélte megjelenését. Pár óráig csak egy 90-es éveket idéző animált képekkel tarkított verzió volt elérhető. Sokan örültek, hogy lám, feltörték az oldalt, pedig ők csak egy Kovács Kálmán szemében is szép dizájnnal lepték meg az arra érdemeseket. (Az egykori Informatikai Miniszter ámokfutásáról bővebben itt).

Mindez azért jutott eszembe, mivel úgy tűnik, az mszp-s arcok se akartak lemaradni a modernizálásban. Mivel egy ideje Feri nem menő, Hiller haver meg sose volt az, kitalálták, mivel lehetne megfogni maguknak a XXI. században az internetezők népes táborát. Létrehozták a balszemmel oldalt, amelyen a vidéki szervezetek ijfú titánjait próbálták egy akolba terelni. Vagy valami ilyesmi.

 

FIGYELEM! Az oldalak megtekintése maradandó károsodást okozhat az Ön szépérzékében!!!


Én szóltam...
 

Szerző: nyomasek_bobo  2009.03.19. 18:21 Szólj hozzá!

Címkék: index.hu mszp balszemmel

A bejegyzés trackback címe:

https://bobo.blog.hu/api/trackback/id/tr691012455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása