Helyszín: Magyarország, Budapest, VI. kerület, Jókai utca, MSZP székház

 

Időpont: pár órával a kongresszus vége után

 

Jelen van: a párt friss elnöksége, az elnökön kívül

- Ildikó kérlek, az Újhelyi Pistit meg az Attilát küldd már el szendvicsért.

- Hallottátok Petit! Nekem kávét is hozzatok, 2 cukorral!

A 2 ifjonc durcásan távozik. Közben Hillert megkérik, hívja be a Suchman Tomit. Mikor visszajönne vele, sajnálkozva mondják, hogy elfogytak a székek, a földszintről kellene hoznia magának. ("Kérj a portástól! Tudod, haveri alapon.")

- Na, most már beszélhetünk! Abban gondolom mindenki egyetért, Feri ezek után nem maradhat pártelnök.

- Nem lesz ebből gond? Mégiscsak 85%-ot kapott.

- Lárifári, hogy őt idézzem. Adjatok 1 hetet. A terv az, hogy bárkit dobjon be maga után jelöltnek, egyből megy az SMS a népszabinak meg a többieknek. Apropó, Ildikó: a Bajer Zsolti számát is add meg nekem, biztos ami biztos.

- Természetesen.

- Tehát a jelöltjeit kiszivárogtatjuk, még azelőtt, hogy Feri fel tudná kérni őket. Mi majd jelöljük a Glatz Ferit meg a Vértest. Rájuk a Gabi visszakézből fog ajtót csapni. Erre Janikám, neked majd nyilatkozni kéne, hogy pártembert tudunk csak elképzelni miniszterelnöknek.

 

- És ha Bokrossal jönnek?

- Nyugi, ennyire még ők se bolondultak meg. Mellesleg, ha mégis, bedobjuk Gráfot. Vagy végső esetben Bajnait.

- És mi lesz a Sólyommal? Szerintem nem fogja ezt szó nélkül tűrni.

- Az is nekünk lesz jó. Minél nagyobb a perpatvar, a megyei elnököket annál könnyebb lesz meggyőzni. Hogy értsenek a szóból, ha itt az idő, majd valakit elküldünk az ATV-be a „selyemzsinórral”. Tomikám, vállalod?

- Persze. De a Viktorékkal mit csinálunk? Jön az EP kampány.

- Nem gond. Most szólt a Szijjártó, hogy jövő héten Ungvárra mennek. Megvan a beszéd is: be fogja ígérni a kettős állampolgárságot. Erre mi előjövünk az 50 millió ukrán munkavállaló szöveggel. A régi kettős népszavazások kreatívokban csak ennyit kell javítani és mehet a nyomdába.

- Akkor azt hiszem, mindent megbeszéltünk. Hol az a szendvics?

 

Szerző: nyomasek_bobo  2009.03.29. 06:01 2 komment

Címkék: mszp humor gyurcsány összeesküvés miniszterelnök

A bejegyzés trackback címe:

https://bobo.blog.hu/api/trackback/id/tr81032331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.29. 15:12:45

50 millió ukrán :-)

még nem jöttek vele, de majd jönnek

egy tuti tipp volt sajnos az ep-s mellébeszéléshez...

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.03.31. 15:05:07

"Híváslistákban kutakodna az MSZP elnöksége

Az Index információi szerint erősen terjed az a pletyka, hogy a szombati elnökségi ülés után, amelynek mozzanatait szinte percről percre követte a sajtó, bekérték, vagy legalábbis bekérni szándékoztak a híváslistákat. Most meg azt hallani, ami némiképp verifikálhatja az állítást, hogy arra kérik az elnökségi tagokat, járulnának már hozzá aláírásukkal, hogy belenézhessenek híváslistáikban. Tudósítónk nem hisz a pletykában, hiszen ez egy jogállamban elképzelhetetlen."