Hazudott Bokros Lajos a Hírszerzőnek adott interjújában, amikor "legendának" minősítette, hogy 1996-ban belépett volna az MSZP kispesti szervezetébe. Bokrost saját, 1996-ban a Mozgó Világnak adott nyilatkozata, valamint a kispesti szocialisták elnöki tisztségét 1996-ban és ma is betöltő Burány Sándor cáfolja.

A hazug embert előbb utólérik, hogyha bajszos?

Tizenegy országgyűlési képviselő 14 vállalkozása szerepel azon a "feketelistán", amely az adós cégeket sorolja fel - adta hírül a az MR1 Kossuth Rádió Krónika című műsora pénteken. A Krónika szerint politikusok vállalkozásai is szerepelnek az adóscégek neveit tartalmazó feketeslista.hu weboldalon. Az esetek felében már le is zárult az eljárás, másik részükről azonban nem is tudnak vagy tudtak a politikusok. Márpedig az adóhátralék miatti behajtást első körben mindig a számla zárolásával, vagyis inkasszóval kísérli meg az adóhivatal, amiről az Adótanácsadók Országos Szövetségét vezető Zara László szerint a cégvezető mindenképp értesül.

Tagadni, tagadni, tagadni!

A négy parlamenti frakció egyelőre nem tudott megállapodni arról, hogy hogyan osszák újra az MDF képviselőcsoportjának megszűnése után a bizottsági helyeket és a parlamenti tisztségeket - derült ki Szili Katalin házelnök tájékoztatójából pénteken. (...) A szocialisták nem nevezték meg, hogy a jelenlegin felül melyik bizottság vezetésére tartanának igényt, erről az ellenzéki frakicóknak kellene megállapodniuk. Cserébe viszont a szocialisták nem kérnek a megszűnt MDF frakció parlamenti tisztségeiből (jegyző, országgyűlési alelnök), és bizottsági alelnöki helyeiből.

Az MTI szerint az MDF adott országgyűlési alelnököt. Szerintem meg nem.

Négy érdekképviselet demonstrációt hirdetett április 4-ére a kormány tervezett intézkedései ellen. Azért tüntetnek, mert úgy vélik, a kormány nem veszi figyelembe érveiket a válságkezelő csomag kialakításában. Minderről az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésének szünetében döntöttek.Varga Mihály azt mondta, ha a sztrájkról döntés születik, a Fidesz mérlegeli, hogyan tudja segíteni az akciót.

 

Egyszer már az egész ország által utált vasutassztrájk mellé álltak. Kétszer bele lehet lépni ugyan abba a folyóba?

Szerző: nyomasek_bobo  2009.03.21. 08:01 1 komment · 1 trackback

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://bobo.blog.hu/api/trackback/id/tr681015461

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.21. 11:02:39

Az utolsó bosszúA Teremtő látja lelkemet, nem akarjuk mi szegény Bokros Lajost meg az MDF-et rúgdosni állandóan - de hát mit csináljunk, egy konzervatív blog vagyunk, vagy mi a szösz, az MDF pedig az egyetlen parlamenti párt, mely magát konzervatívnak mon…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.03.21. 13:33:21

Hoppá: Lampert azt nyilatkozta, a tisztújító kongresszust április 4-re tervezik. Ott senki sem olvas újságot??
süti beállítások módosítása