Azt írja az index: "A jelek szerint megvan Bajnai Gordon másik helyettese is, aki egyben a kancelláriaminiszteri posztot is betöltheti az új kormányban. A pozíciót várhatóan Molnár Csaba, az infrastrukturális tárca jelenlegi vezetője kaphatja. Emlékeztetőül: Bajnai másik helyettese Kiss Péter lesz, aki a a társadalompolitikai koordinációért felelős miniszterként erősíti az új kabinetet."

Azaz Ferenc legjobb tanítványa, Molnár "gázválság" Csaba lenne a miniszterelnök helyettese? Könyörgöm, ennél még Apró Piroska sem lenne feltűnőbb választás. Kilóg a lúdláb.

Mi jöhet még? Veres is megmarad, mint gazdasági miniszter, netán még Drazsé is tovább dolgozik a nagy terrorveszélyre tekintettel? Ha igen, a Bajnai-kormány csak egy báb lesz. Gordon Brown példáján tudjuk, az új ember varázsa csak rövid ideig számít, könnyen el lehet bukni a bizalmat. Ezek után gyanítom, ha az EP választásig nem csökken a hátrányuk, ősszel ismét választunk. Természetesen a költségtérítésükről akkor se lesz szavazás, nehogy még jobban összezavarodjanak az emberek.

Tényleg, tuti módszer a túlélésre: össze kell kalapozni pár népszavazásra elég támogatót és kéthavonta szavaztatni a jónépet. Egy idő után annyira megunják, az országgyűlésire csak a nyugdíjasok mennek el (meg pár "őstermelő", ha nincs bodzaszezon), az eredménye borítékolható.

Szerző: nyomasek_bobo  2009.04.13. 06:00 1 komment

Címkék: gyurcsány kiss miniszterelnök molnár bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://bobo.blog.hu/api/trackback/id/tr271061675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gogos 2009.06.14. 16:46:42

Nem látjátok?
Magyarországot egy maffia irányítja, akiket szidtok csak bábuk, lecserélhetőek. Az igazi uralkodók a 21 fős, jogászokból álló Felkai maffia, Felkai Lászlóval az élen.
süti beállítások módosítása